Advanced Systems Baltic OÜ

Advanced Systems Baltic OÜ tarnib ja turustab tööstustele kõrgtehnoloogilisi seadmeid.

Tööstusseadmete vallas on ettevõtte võtmesuundumusteks kolm tööstusettevõtetele mõeldud tehnoloogiliste seadmete gruppi, milleks on sagedusmuunduriga reguleeritavad elektriajamid, mõõteseadmed ning seadmed tootmisprotsesside automatiseerimiseks. Advanced Systems Baltic OÜ poolt pakutav toodete nimestik võimaldab lõpptarbijal omandada täieliku seadmete spektri, mis katab tema vajadused automatiseerimise ning tootmiskontrolli ja -juhtimise vallas.

Ettevõte Advanced Systems Baltic OÜ asutati 2007. aastal. Võrdlemisi lühikese aja jooksul on ettevõte hõivanud väärika turupositsiooni, võites ostjate ja paigaldajate usalduse tänu vastutustundlikule koostööpoliitikale, individuaalsele lähenemisele partnerite suhtes ning aktiivsele hoiakule äristrateegiate arendamisel.

Advanced Systems Baltic OÜ teeb koostööd juhtivate tootmisettevõtetega, positsioneerides end usaldusväärse, vastutustundliku ja professionaalse ostjana. Selektiivne ja professionaalne lähenemine maailmatasemel paigaldajate valikul garanteerib ostjatele ja lõpptarbijatele töö kõrgete tarbijaomadustega ning tehnika viimasele sõnale vastavate seadmetega.

Müügivaldkonnas on Advanced Systems Baltic OÜ orienteeritud pikaajaliste ja vastastikku kasulike partnerlussuhete ülesehitamisele kõikide oma klientidega. Kuigi Advanced Systems Baltic OÜ puhul on tegemist suuremahulisele hulgimüügile orienteeritud distribuutorettevõttega, võivad ka väikefirmad arvestada individuaalse lähenemise ja kõrgetasemelise teenindusega.

Ettevõtte Advanced Systems Baltic OÜ büroo asub Eesti Vabariigi pealinnas, Tallinnas. Asudes Läänemere regiooni keskel, Põhja-, Kesk- ja Ida-Euroopa lävel, on Balti riigid ajalooliselt kujunenud omalaadseks kaubasillaks Euroopa riikide ja Venemaa vahel. Tänaseks omab Advanced Systems Baltic OÜ tänu geograafilisele asendile ja korrastatud logistikasüsteemi olemasolule ideaalseid tingimusi veoste konsolideerimiseks, transiidiks ja paigaldamiseks, tagades Euroopa liidu ja SRÜ riikidest pärinevatele klientidele ja lõpptarbijatele maksimaalse mugavuse.

Ametlik esindaja:

hitachi2.jpg Hitachi Europe GmbH.
logo_5.png Fuji Electric France SA
logo_5.png Fuji Electric Europe GmbH
Hakkоo.jpg Hakko Electronics Co., Ltd.

Otsi

Kontakt: