Uus 1-lamp profiprojektoritele CP-WU8451 ja CP-WU8461

Hitachi projektorid CP-WU8451 ja CP-WU8461 on varustatud ühe lambiga valgusallikaga. Projektorid on mõeldud keskmise suurusega ja suurte ruumide jaoks, pakkudes kasutajatele selle seadmeklassi maksimaalseid tööomadusi ja pildikvaliteeti. Uute Hitachi projektorite peamisteks eelisteks on ka minimaalsed hoolduskulud ning madal omanikukulu tänu madalale energiatarbele ning lampide ja filtrite pikenenud asendamistsüklile.

CP-WU8451 ja CP-WU8461 kasutavad 3LCD tehnoloogiat ning pakuvad kõikides töötingimustes suurepärast WUXGA resolutsiooniga (1920 x 1200) pildikvaliteeti. Värvusrõhuti (Accentualizer) tehnoloogia tagab kõrge kontrastsuse ja realistliku värviedastuse ükskõik millise kvaliteedi ja resolutsiooniga sisu kasutamisel. Laia ulatusega dünaamiline kontrastsus (High Dynamic Contrast Range – HDCR) reguleerib lambi võimsust ja taasesitusseadeid sõltuvalt töötingimustest, mis võimaldab kõrget pildikvaliteeti isegi eredalt valgustatud ruumides.

Projektorid on varustatud kompaktsete kõrge valgusefektiivsuse ja heledusega UHP lampidega. See võimaldab projektorite kasutamist ka intensiivse ümbritseva valgusega klassiruumides, ilma, et tekiks vajadust ruumi pimendamiseks.

Motoriseeritud suumimise ja fokuseerimisega optilise seadme keskne asetus, nii horisontaal- kui vertikaalsuunas nihutatav objektiiv ning võimalus projitseerida iga nurga alt 360 ° raadiuses, muudavad Hitachi CP-WU8451 ja CP-WU8461 projektorite paigaldamise lihtsaks ja mugavaks.

Monitori staatuse funktsioon (Status Monitor) lubab reaalajas jälgida seadme olukorda (lambiloendurit, veateateid jms.), hõlbustades projektori kasutamist ja hooldamist. Lampide ja filtrite väljavahetamine on lihtne ja kiire – see ei nõua projektori paigaldusmeetodite tundmist, ühenduste lahtivõtmist ega seadistuste muutmist.

Uudiste arhiiv:
20152015 |  20142014 |  20132013 |  20122012 |  20112011 |  20082008